Takläggning och tjänster

Tjänster


Vi erbjuder lösningarna för dig, en total renovering eller bara en enkel service vi finns alltid där för er.

Vad kan vi hjälpa er med?

Är tiden kommen för ett takbyte, reparation eller service?

Våra medarbetare utför prisvärda helhetslösningar för dig som går i dessa tankar. Vi utför takrenoveringar med professionella takläggare, alla takarbeten utförs dessutom med marknadens bästa material då kvaliteten är inget vi tummar på.


Certifierade inom pappläggning

Vi har certifikat för Heta arbeten och använder oss av pappfabrikaten Icopal för att uppnå absolut bästa kvalitet och resultat. När du kontaktar oss gör vi en noggrann bedömning av ditt taks förutsättningar och vilka insatser som behövs för ditt papptak. Det gäller oavsett om du enbart behöver göra mindre takreparationer eller en omfattande takrenovering. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert och all typ av konsultation kring takpapp!


Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig med ditt tak.

Vi tar ansvar från början till slut och har givetvis en ansvarsförsäkring för eran trygghet.

Som erfarna takläggare får vi ofta frågan hur länge ett tak håller innan det behöves bytas. Generellt kan man säga att ett tak med takpannor håller i cirka 30 år, papptak i 15-20 år och ett bandtäckt plåttak i 40 år. Givetvis är detta bara en uppskattning, dock bör man inte vänta med att byta eller reparera sitt tak tills olyckan väl är framme och taket har börjat läcka.


Utnyttja ROT-avdraget och spara pengar på ditt takbyte

Våra takläggare vet att inget tak är bättre än hur det installeras, därför är kraven och kvalitén på installation oftast viktigare än materialet. Alla våra takläggare är proffs på att byta tak och specialutbildade och godkända för att montera de takmaterial vi jobbar med.

Genom att utnyttja Rot-avdraget betalar du bara 70 procent av arbetskostnaden när du beställer en takrenovering genom oss. Vi lämnar dessutom bra pris på allt material.

Hör av dig till oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig med ditt takbyte.